Cum se manifesta urgentele stomatologice? Citeste mai departe!

Clinica stomatologica sector 6

Durerile de dinti si alte simptome dentare sunt adesea neglijate, existand riscul sa se transforme in afectiuni severe daca nu primesc tratamentul corespunzator la timp. Disconfortul, sensibilitatea la alimentele si bauturile reci sau chiar durerile ar trebui sa reprezinte motive suficient de puternice pentru a face o vizita cabinetului de specialitate.

Plaza Dent este o clinica de incredere catre care pacientii ar trebui sa-si indrepte atentia atunci cand se confrunta cu urgente stomatologice in sectorul 6. Mai departe vor fi prezentate cateva semne care indica prezenta unei urgente care nu suporta amanare.

Maxilar umflat

Maxilarul umflat insotit de un gust neplacut in gura, febra si probleme de inghitire sunt semnale pentru a solicita imediat ingrijiri stomatologice de urgenta. Aceste simptome pot indica prezenta unei boli de gingii, din cauza acumularii de tartru si bacterii in cavitatea bucala. Daca nu este tratata la timp, pacientii pot suferi de parodontita. La PlazaDent.ro toti pacientii vor primi ingrijirile necesare, multumita expertilor care depun toate eforturile care fiecare lucrare si tratament sa reprezinte un succes.

Durere severa de dinti

In spatele unei dureri de dinti se pot afla o serie de afectiuni si boli, care, netratate la timp, pot duce la pierderea respectivului dinte. O durere severa reprezinta deja momentul in care afectiunea a evoluat atat de mult, incat devine insuportabila. Pacientii care se confrunta cu un disconfort suportabil ar trebui sa mearga din timp la cabinet, inainte ca problema sa se transforme intr-o urgenta.

Sangerarea gingiilor

Multi se confrunta cu sangerari dentare, insa daca acestea sunt insotite si de dureri severe, este necesar de urgenta ajutorul unui specialist care stie cum sa examineze si trateze corect o astfel de problema.

Urgente stomatologice in sectorul 6 | PlazaDent.ro

Urgente stomatologice in sectorul 6Abces dentar

In momentul in care o carie este lasata netratata, infectia care a cauzat-o se extinde pana la radacina dintelui, cauzand aparitia unui puroi, care poarta denumirea de abces. Intr-un astfel de stadiu, pacientul trebuie sa mearga de urgenta la cabinet, pentru tratamentul corespunzator.

Grija pentru dinti se traduce prin vizite regulate la cabinetul stomatologic si prin aplicarea tratamentelor corespunzatoare, care fie vindeca afectiuni, fie previn aparitia acestora.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *