Detergentii BIO – varianta pentru haine curate

detergent BIO

Sa utilizati produse BIO dincolo de ceea ce inseamna alimentatie, presupune sa aduceti un mare plus de bine in viata de zi cu zi. Orice alegere benefica pe care o faceti, contribuie eficient la completarea acelui puzzle urias, compus din piese foarte importante pentru bunastarea personala.

In mod normal, utilizati detergenti clasici, convinsi fiind ca va ajuta sa faceti curatenie, sa va curatati locuinta si hainele. Nimic rau in a va dori ca intreaga locuinta sa arate impecabil si hainele sa va fie foarte curate. Cu toate acestea, ati luat vreodata in calcul ca puteti gasi variante cu mult mai prietenoase cu pielea si sanatatea generala? In mod cert veti gasi ca detergentii BIO sunt creati sa va protejeze, doar dupa cateva utilizari.

Veti putea sa folositi detergenti ecologici atat pentru curatenia casei, cat si pentru curatarea hainelor voastre si a celor mai mici membri ai familiei – chiar si ale bebelusilor. Sunt biodegradabili, hipoalergenici, nu contin parfumuri sintetice, clor, sau ingrediente care sa pericliteze in vreun mod sanatatea utilizatorilor. Prin urmare:

Produsele BIO sunt o alternativa la care puteti sa apelati pentru a avea o casa si haine curate

Sa utilizati un detergent BIO presupune sa faceti curatenie sau sa spalati haine cu un produs care nu contine chimicale. Aceasta alternativa este imbucuratoare, avand in vedere faptul ca in produsele obisnuite folosite pentru curatenie se folosesc aproximativ 80.000 de substante chimice diferite.

Cele mai multe persoane aleg detergentii conventionali de rufe sau produsele obisnuite de curatenie pentru casa din doua motive: puterea foarte mare de curatare si parfumul puternic. Totusi, aceste doua caracteristici semnaleaza prezenta de chimicale si toxine in formula produsului. Cele mai des intalnite sunt: derivatele din petrol, clor, parfumuri sintetice cu potential iritant si organisme modificate genetic.

Detergentii BIO se bazeaza pe ingrediente extrase din plante, 100% naturale. Lipsa substantelor sintetice garanteaza faptul ca produsele BIO de curatare sunt sigure pentru sanatate. In plus, veti contribui la protejarea mediului inconjurator, avand in vedere faptul ca acesti detergenti sunt biodegradabili si nu lasa in urma reziduuri toxice.

La fel ca un detergent conventional, un produs de curatare BIO se dizolva cu usurinta la contactul cu apa. De asemenea, puterea de curatare a detergentilor naturali este una eficienta, cu conditia ca temperatura apei in care se dizolva sa nu depaseasca 50 de grade Celsius. La o temperatura mai mare, enzimele se denatureaza, iar puterea de curatare poate avea de suferit.

Este cert ca alternativa oferita de detergenti si produse BIO este mai sanatoasa, mai ales pentru copii, dar si pentru adulti. Atunci cand achizitionati astfel de produse, trebuie sa va asigurati ca sunt cele potrivite.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *