Terasa restaurantului, un spatiu potrivit pe orice vreme cu ajutorul unei copertine retractabile

denka-doors.ro

Terasele de restaurante si cafenele sunt locuri perfecte pentru a petrece timpul cu prietenii sau familia. Cu toate acestea, uneori vremea poate fi imprevizibila si poate impiedica clientii sa profite de atmosfera relaxanta si de vedere. O solutie excelenta pentru proteja terasele de ploi sau de soarele prea puternic al verii si a le face mai confortabile si mai atractive pentru clienti o reprezinta copertinele retractabile, in Iasi acestea fiind disponibile la un distribuitor autorizat care ofera atat produse atestate si certificate, ce respecta toate standardele Uniunii Europene, cat si servicii profesionale de instalare a produselor.

Beneficiile copertinelor retractabile pentru terasele de restaurante si cafenele

Intreaga industrie de ospitalitate are multe de castigat din utilizarea copertinelor retractabile pentru terase. Acestea ofera o serie de beneficii care nu numai ca imbunatatesc experienta clientilor, dar si cresc rentabilitatea afacerii. Iata cateva dintre acestea:

1. Protejeaza de vremea imprevizibila

Una dintre principalele avantaje ale copertinelor retractabile este ca protejeaza de vremea imprevizibila. Indiferent daca este vorba de ploaie, vant sau soare puternic, clientii se pot bucura de terasa, in timp ce personalul restaurantului continua sa serveasca mancare si bauturi fara a fi nevoie sa se ingrijoreze de vreme.

2. Creste capacitatea terasei

Odata ce terasa este acoperita cu o copertina retractabila, se va putea utiliza terasa chiar si in zilele in care nu ar fi fost posibil inainte. Acest lucru inseamna cresterea capacitatii terasei si, in consecinta, si cresterea potentialului venit.

Cum functioneaza copertinele retractabile pentru terase?

In oferta Denka-Doors.ro se regasesc copertinele retractabile pentru terasele de restaurante si cafenele si sunt construite brate retractabile din aluminiu alb, tensionate in functie de dimensiunea spatiului. Copertinele sunt fabricate din acril tratat cu teflon, rezistent la caldura si umezeala. Firma din Iasi comercializeaza produse a caror nanevrare poate fi facuta usor, manual, cu ajutorul manivelei sau motorizate cu telecomanda.

Acoperis retractabil in Iasi | Denka-Doors.ro

Acoperis retractabil in Iasi

Spatiul destinat meselor clientilor se transforma astfel in functie de conditiile de vreme. Este ca si cum restaurantul ar avea un acoperis retractabil in Iasi.

Copertinele retractabile de la Denka Door sunt o investitie valoroasa pentru terasele de restaurante si cafenele. Acestea ofera protectie impotriva vremii imprevizibile, cresc capacitatea terasei si imbunatatesc experienta clientilor cu serviciile localului.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *