Capitalele culturale ce se pot vizita in anul 2023

capitale culturale

Cu siguranta ca dupa cativa ani de pauza, unele persoane isi doresc sa regaseasca efervescenta marilor orase si sa viziteze capitalele culturale raspandite prin lume. Astfel ca, marile orase au din nou vantul in pupa. Pentru anul 2023 deci turistii tintesc din nou capitalele culturale si turistice din intreaga lume.

Care sunt cele mai frumoase capitale de descoperit in anul 2023?

Bangkok, Thailanda. Cunoscuta pentru sanctuarele sale si pentru strazile sale animate, capitala Thailandei este locul ideal pentru turistii care sunt in cautare de relaxare, dar si de cele mai frumoase atractii turistice.

Munchen. Germania. Capitala Bavariei este un oras incarcat cu istorie care va seduce atat persoanele care vor sa se cultive, gratie numeroaselor muzee si locuri de cultura, cat si pe cei care vor sa se relaxeze sau sa petreaca.

Montreal, Canada. Orasul din Quebec este un oras foarte atragator deoarece permite o relaxare totala in mijlicul artarilor si a peisajelor sale magnifice.

Dubai, Emiratele Arabe Unite. De ceva ani incoace, Dubai este o destinatie de vis pentru foarte multa lume. Are zgarie- nori si centre comerciale imense. Deci este un oras al grandorii.

Sydney, Australia. Un mare oras de la celalt capat al lumii, Sydney este celebru si pentru magnifica sa opera care atrage in fiecare an numerosi turisti.

New York, Statele Unite. Times Square, Central Park, Empire State Building… locurile nu lipsesc atunci cand vrei sa vezi cele mai frumoase atractii. Este deci o destinatie de vis pentru multe persoane.

Dublin, Irlanda. Dublin este locul ideal pentru cei care vor sa se impregneze cu minunate cultura irlandeza. Dublin este o destinatie calduroasa, de marime umana, care se poate descoperi mergand pe jos, cu cea mai mare bogatie culturala, dar si umana.

Tokyo, Japonia. Oare cine nu a visat pana acum sa se plimbe prin Tokyo, in mijlocul ciresilor in floare, a unor zgarie -nori sau a unor temple antice?

Lisabona, Portugalia. Capitala portugheza este locul ideal pentru cele mai frumoase vacante, intre vizite culturale, gurmande si baruri festive.

Edinburgh, Scotia. Intre vechiul oras medieval si cladirile neoclasice, Edimbourg este o destinatie perfecta pentru cei care sunt in cautare de relaxare.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *