Ce modele de torturi personalizate poti alege pentru o aniversare?

Diversitatea de sortimente de torturi si dulciuri care poate fi gasita in cofetarii ii ajuta pe oameni sa gaseasca desertul favorit, indiferent de gusturi. Cu toate acestea, o aniversare sau un eveniment important din viata lor nu poate fi sarbatorit fara un tort alaturi.

In astfel de situatii, cel mai des sunt alese torturi personalizate, in functie de preferinte, de numarul invitatilor si chiar de tematica petrecerii sau de varsta sarbatoritului. In acest fel poate fi cumparat tortul potrivit pentru orice ocazie.

Ce torturi personalizate pot fi alese?

Oferind posibilitatea de personalizare a desertului festiv, nu exista limite in ceea ce priveste diversitatea de modele de torturi, mai ales daca este vorba despre o cofetarie cu laborator propriu si cu o echipa de cofetari pasionati si priceputi, cum este si cazul cofetariei online eTorturi.ro.

Cu toate acestea, exista unele variante pe care cofetariile le pun la dispozitia clientilor sai si care se dovedesc a fi foarte utile celor care se confrunta cu o lipsa de idei in alegerea tortului dorit. De exemplu, se pot alege torturi personalizate cu poza. Indiferent ca este o poza cu sarbatoritul sau cu un moment important pentru acesta, ori o poza cu personajele din desenele animate preferate ale celor mici, un astfel de tort personalizat va completa orice aniversare.

Torturi personalizate | tort aniversar | eTorturi.ro

O alta metoda de personalizare a unui tort aniversar se poate face prin intermediul unui decor inedit, ce poate fi realizat cu diverse dulciuri sau flori – naturale sau realizate din martipan sau pasta de zahar – ori chiar cu figurine dintre cele mai diverse.

Torturile preferate ale copiilor sunt cele cu figurine ale eroilor preferati din desene. Copiii mai mari si adultii isi pot personaliza tortul printr-o reprezentare a propriilor pasiuni.

Chiar si cand vine vorba despre sortimentul de tort si ingredientele acestuia se poate personaliza, deoarece la eTorturi pot fi gasite sortimente pentru toate gusturile si preferintele. De la torturile clasice sau cele cu multa ciocolata pana la torturi cu ingrediente inedite, oricine isi va gasi un sortiment care sa fie pe placul sau.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *