Care sunt cele mai bune filme de vizionat in acest moment pe Netflix?

filme de vizionat pe Netflix

Aceste filme au intrat in top 10 al celor mai populare programe ale momentului: aceste filme, din care unele abia au ajuns pe Netflix, sunt deja populare si merita atentie! Aceasta este ocazia perfecta pentru abonatii dornici de noi aventuri de a-si planifica serile de sambata si duminica, pe baza opiniilor internautilor care au facut deja pasul.

Luther

Aflat in fruntea clasamentului, acest thriller de actiune, continuare a serialului cult, s-a bucurat de o lansare excelenta de cand a intrat in catalogul Netflix, vineri, 10 martie 2023. Cu o distributie plina de vedete, printre care Idris Elba, Cynthia Erivo, Andy Serkis si Dermot Crowley, a pornit in fruntea listei cu 65,92 milioane de ore de vizionare.

In His Shadow

Filmul rapperului Kaaris a fost asteptat cu nerabdare de fanii de la prima ora. Prin urmare, nu este o surpriza faptul ca a urcat pe locul al doilea al ravnitului palmares. Parerile au inceput sa curga inca din dimineata lansarii filmului (vineri, 17 martie) si sunt deosebit de entuziasmate cu privire la prestatia actorului-rapper.

Era Ora

Aceasta comedie italiana care oscileaza intre criza varstei mijlocii si calatoria in timp isi croieste linistit, dar sigur, drum in Top 10 Netflix. Datorita umorului, tandretii si lejeritatii sale, va va face sa petreceti o seara plina de invataminte si va va face, de asemenea, sa constientizati importanta de a trai pe deplin momentul!

Faraway

Aceasta este o poveste de dragoste incantatoare care va va duce in Croatia, unde doi indivizi vor gasi dragostea atunci cand chiar nu se asteptau la ea.

Fast & Furious Hobbs & Shaw

Un weekend fara un film de actiune nu ar fi un weekend, nu-i asa? Asa ca, daca nu va este frica de umor, de lupte sau de muschi proeminenti, ati venit la locul potrivit. O placere vinovata pe care nu ti-o poti refuza …

Creed II

Filmul iese din umbra in urma lansarii celei de-a treia parti in cinematografe. Un film de neratat din saga Rocky.

The Troubleshooter

Daca vreti sa-l vedeti pe Eric Judor jucand impecabil si oferindu-ne un moment de mare sensibilitate, dati-i drumul, veti fi surprinsi si chiar tristi.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *