Case de marcat cu jurnal electronic, eficienta tehnologiei moderne in comertul cu amanuntul

CasedeMarcat.eu

Afacerile din domeniul comertului cu amanuntul se desfasoara in conditii stricte prevazute de lege, iar managerii lor trebuie sa fie atenti la modificarile legislative, astfel incat sa nu fie surprinsi nepregatiti de organele abilitate de control. In ceea ce priveste contabilizarea vanzarilor si emiterea bonurilor fiscale, in urma cu cinci ani a fost introdusa obligativitatea detinerii de case de marcat cu jurnal electronic. Evidentele acestora inlocuiesc vechiul sistem care prevedea ca rolele de hartie trebuie pastrate timp de doi ani in firma. Managerii se pot bucura de eficienta si de o tehnologie moderna sigura, cu aplicatii imbunatatite.

Avantajele unei case de marcat cu jurnal electronic

Fata de completarea laborioasa a unor registre de vanzari, casele de marcat electronice sunt o inventie care scuteste timp si multa munca. Tranzactiile se inregistreaza automat, dupa ce casierul introduce codul produsului si numarul de bucati vandute. Cu o casa de marcat cu jurnal electronic ai la dispozitie inregistrari electronice ale vanzarilor pentru o perioada indelungata, fara a mai fi nevoie sa pastrezi rolele din hartie, care se pot deteriora, se pot pierde si ocupa si spatiu pretios in birourile de contabilitate.

In plus, noile case de marcat permit modificarea antetului de mai multe ori, fara a fi nevoie de achizitia unui nou aparat, aspect deosebit de util atunci cand firma in schimba sediul, regimul juridic sau alte elemente de identificare.

Case de marcat cu jurnal electronic | casa de marcat cu jurnal electronic | CasedeMarcat.eu

Case de marcat cu jurnal electronic

Ce elemente conteaza in achizitia unei case de marcat?

Casa de marcat in viata unei firme implicate in activitati de comert este un instrument de baza al desfasurarii sarcinilor de zi cu zi. CasedeMarcat.eu ofera o varietate de articole noi sau refurbished, de la producatori renumiti in domeniu, cum ar fi Datecs, Adpos Tremol, Daisy si Activa.

Acestea respecta toate standardele in materie de calitate, durabilitate, precizie si conectivitate, de care afacerile au nevoie pentru a inlesni inregistrarea datelor, emiterea bonului de casa, rapiditatea si eficienta operatorului. In functie de domeniul de activitate, casele de marcat sunt potrivite pentru magazine, supermarketuri, terase si restaurante, sali de specatcole si comert ambulant.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *